Tekstversie
Oorsprong Doel Bestuur Werkwijze Legaten & Giften Subsidies Subs.Overzichten Publicaties
Startpagina Subsidies

Subsidies


Antwoordformulier Contact Copyrights Info slechtzienden Links Overzicht en navigatie Updates Webmaster

Subsidie aanvragen

Koororgel St. Joriskerk

Subsidie kan worden aangevraagd door middel van een informatieformulier, als Word-file hier te downloaden [18 KB] .

Wij verzoeken u dit formulier volledig in te vullen en samen met de gevraagde documenten per post (voorkeur) of e-mail te zenden naar:

Secretaris Orgelfonds Mooy,
De Welvaart 10,
7381 AJ Klarenbeek.

Het informatieformulier (met bijlagen) kan ook per mail worden verstuurd. Indien u (aanvullend) contact per E-mail wenst, kan dit via het antwoordformulier (
hier klikken, te gebruiken voor korte berichten) of door zelf een (uitgebreider) E-mailbericht te zenden aan: bestuur(hier de apenstaart @)orgelfondsmooy.nl

De indiener krijgt bericht of de aanvraag al of niet in behandeling kan worden genomen en wanneer een definitief antwoord kan worden verwacht. Het bestuur behandelt in de regel ingediende subsidieverzoeken twee maal per jaar (in april en in oktober).


Enkele voorwaarden indiening

Naberorgel St. Joriskerk

Subsidieverzoeken worden dan pas in behandeling genomen, indien er een reëel uitzicht is dat de restauratie binnen afzienbare tijd kan starten, en waar een subsidie onzerzijds kan helpen de beslissing tot restauratie daadwerkelijk te nemen. Reeds voltooide restauratieprojecten komen niet voor subsidie in aanmerking.

In de regel wordt de subsidie uitgekeerd, nadat is aangetoond dat de restauratie inderdaad heeft plaatsgevonden (blijkens bijv. een nota van de orgelrestaurateur).

Overzicht van de subsidies in 2008 t/m 2020

St. Joriskerk Amersfoort

Voor een overzicht van de subsidies die in 2008 tot en met 2020 werden verleend kunt u hier klikken.

 

Klik hier om naar boven te gaan.

Printerversie