U bevindt zich hier: Subsidies
Terug naar: Startpagina
Algemeen: Antwoordformulier Contact Copyrights Info slechtzienden Links Overzicht en navigatie Updates Webmaster

Zoeken naar:

Subsidies aanvragen

Subsidie kan worden aangevraagd door een informatieformulier (Klik HIER voor PDF-download [188 KB] ) in te vullen en samen met de gevraagde documenten per post (voorkeur) of e-mail te sturen naar:

Secretaris Orgelfonds Mooy,
De Welvaart 10,
7381 AJ Klarenbeek.

Het informatieformulier (met bijlagen) kan ook per mail worden verstuurd. Op verzoek wordt een Word-versie van het informatieformulier toegestuurd. Indien u (aanvullend) contact per E-mail wenst, kan dit via het antwoordformulier (
hier klikken, te gebruiken voor korte berichten) of door zelf een (uitgebreider) E-mailbericht te zenden aan: bestuur(hier de apenstaart @)orgelfondsmooy.nl

De indiener krijgt bericht of de aanvraag al of niet in behandeling kan worden genomen en wanneer een definitief antwoord kan worden verwacht. Het bestuur behandelt in de regel ingediende subsidieverzoeken twee maal per jaar (in april en in oktober).


Afbeelding: Koororgel St. Joriskerk -

Enkele voorwaarden indiening

Subsidieverzoeken worden dan pas in behandeling genomen, indien er een reëel uitzicht is dat de restauratie binnen afzienbare tijd kan starten, en waar een subsidie onzerzijds kan helpen de beslissing tot restauratie daadwerkelijk te nemen. Reeds voltooide restauratieprojecten komen niet voor subsidie in aanmerking.

In de regel wordt de subsidie uitgekeerd, nadat is aangetoond dat de restauratie inderdaad heeft plaatsgevonden (blijkens bijv. een nota van de orgelrestaurateur).

Afbeelding: Naberorgel St. Joriskerk -

Overzicht van de subsidies in 2008 t/m 2019

Voor een overzicht van de subsidies die in 2008 tot en met 2019 werden verleend kunt u hier klikken.

Afbeelding: St. Joriskerk Amersfoort -

Klik hier om naar boven te gaan.